woensdag 8 april 2015

Romano sla gebakken


Je zou er niet zo snel aan denken om sla te bakken. Dat lijkt toch wel erg snotterig te worden. En snotterig....`t trekt me niet! Maar romano sla is heel goed te bakken en wordt hoegenaamd niet snotterig. Samen met tomaatjes, lekker gekruid - heel gezond!

Smakelijk!

Heerlijk, zalm uit de oven!


Dit is echt heerlijk! Lekkere zalm, gekruid en met mozzarella en tomaatjes gevuld en met spek belegd.  Samen met stokbrood en een rucola salade.Ik vind persoonlijk een vis gebakken in olie lekkerder, maar dit was toch verrassend. Alles bij elkaar snel gemaakt en gezond!

Smakelijk!

zondag 5 april 2015

Vrolijk pasen!


Ik denk dat iedereen wel een eitje kan koken, weet hoe een blik croissantjes open te ploppen en hoe  de sinaasappelpers werkt. Kopje koffie er bij, of thee en het paasontbijt/brunch is klaar! En dan met dat prachtige zonnetje erbij!

Fijne Paasdagen!