maandag 10 januari 2022

Gevulde tomaten

 


En toen was het zomaar zes jaar geleden dat ik voor het laatst iets geplaatst had! Toen rond kerst, nu al weer `gewoon` in het nieuwe jaar. Hoewel we het officieel na de zesde niet meer doen wens ik toch nog even iedereen een heel gelukkig, vrolijk en smakelijk 2022! Uitdagingen genoeg met `tante Corona`die over onze schouders meekijkt. 

Ik heb nu een weekje vakantie. Het is een goede gewoonte geworden om het begin van het jaar even lekker vrij te zijn en andere dingen te doen. Het weer oppakken van de Food&Beverage blog was één van de dingen die ik graag wilde doen. Dus dat is gelukt. Daarnaast ga ik wat vriendinnen opzoeken die niet `om de hoek` wonen, hoop ik op een paar mooie droge dagen zodat ik in de tuin kan rommelen en 

Verder ben ik niet zo heel erg van de goede voornemens. Als je iets wil aanpakken of veranderen dan kan dat immers op elke moment van het jaar. Ik heb me dan weer wel voorgenomen om de aanwijzingen van de diëtiste waar ik een aantal weken geleden was, weer ter harte te nemen. Ik ben dol op lekker eten. En niet zo dol op sport. Daar komt de corona periode nog eens bij. Ik werk al twee jaar vanuit huis en beweeg mede daardoor niet zo veel meer. Dan gaat het hard.... Gezonde voeding, schijf van vijf, en vooral niet te veel....

Gevulde tomaten past prima in dat rijtje. Lekker met wat rijst. Smakelijk en tot een volgende blog!