zondag 24 augustus 2014

Zondagbrunch


Ik ben dol op eitjes. En helemaal verse. Tot voor kort had ik elke week verse eitjes in de verse groenten box. En mijn buren hebben hele leuke kippen, een stuk of wat, en die leggen elke dag een eitje en zelf houden ze niet van eitjes..... Buurvrouw wel hoor! Dus regelmatig krijg ik een zak met eieren en zo nu en dan maak ik er wat lekkers mee voor hun. En bij zo`n zondagse brunch is een gekookt eitje natuurlijk onmisbaar. Op geroosterd boterhammetje, glaasje sap er bij, kopje koffie.
Ik weet niet hoe jullie lezers een ei koken maar mijn zoon doet dat als volgt:
Kook met de waterkoker het water. Doe de eieren in een pannetje en overgiet ze met het kokende water en zet het op het vuur voor 6 minuten. Dan afgieten en laten schikken met koud water.
Het perfecte ei!

Smakelijk!

Click on translate in the roll menu on the homapage for English


Geen opmerkingen: